Nerezové více vrstvé komíny od výrobců z Polska a Německa

Eshop a poradenství:

Eshop

Komín můžete koupit přímo v našem eshopu zde

Nabízíme nerezové komíny od výrobců z Polska a Německa.

Spolupracujeme dlouhodobě s ověřenými výrobci. 

Nerezové Komíny od našich dodavatelů z Polska jsou vyráběny z certifikované nereze, kterou naši partnery nakupují v Německu a v Itálii.
Komíny jsou certifikovány a mají vysokou korozivní odolnost a životnost.  Dodáváme ích různých jakostech nerezu, nejčastěji 1.4404.

Všechny komíny jsou certifikovány zkušebním ústavem v Praze. Mají všechny potřebné zkoušky jako odolnost na korozi, odolnost komínu po vyhoření. Dodáváme s 3cm izolaci a 5cm izolaci. Tloušťka nerezu od 0.5mm (pro dřevo, plyn, olej) , 0.8mm a 1mm. Vhodné pro všechny druhy paliv. Nerez 1.4404.

Komín Slim 0.5 a 0.6mm

Komín Eko (0.8mm) a IZOL (0.8mm a 1mm)

Více informací o cenách najdete v našem eshopu.

nerezový komín Eko
nerezový komín Izol
NEREZOVÉ KOMÍNY Z NĚMECKA, JSOU TAKÉ O DESIGNU, VHODNÉ KE KRBŮM A KE KAMNám A VŠUDE TAM KDE SE KLADE NÁROK NA DESIGN.

Vhodné pro dřevo, plyn, kondenzační kotle, kotle na olej.

Komín lze je dodat v lesklém provedení, matný , lakovaný. Komíny jsou v provedení přiznanými spoji které tvoří spona nebo obruč. Nebo je možné dodat provedení bez viditelného spojovacího prvku. Záruka na komíny od výrobce (Jeremias) je 25 let.

Designové nerezové komíny z Německa

nerezový komín sestava
nerezový komín Jeremias DW

Komíny DW jsou určeny pro velmi široké použití. Lze je použít pro kamna ale také pro kondenzační plynový kotel, který vyžaduje přetlakovou těsnost.

Dostupné jsou také verze pro průmysl pro tlakovou třídu H1 (5000P) a stálou teplotu 600 ° C v převedené nerezu 1.4404, 1.4571, 1.4828.

Případně komín řady DW je možné dodat s keramickou vnitřní vložkou pro velké chemické zatížení (např. pálivá typu eko hrášek)


Naše další služby: Frézování komínů

Naše další služby: E-shop

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.